Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rušit će mu kuću

Ruši se i kuća: Austrijanci žele Fritzlu zamesti svaki trag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuća monstruma koji je 24 godine u podrumu držao zatočenu svoju kćer, napravivši joj sedmoro djece, bit će srušena, priopćio je gradonačelnik Amstetten.

Trenutni upravitelj Fritzlovom imovinom, Walter Anchbeck najavio je ranije da će obiteljska kuća Fritzla, koji je ušao u kriminalne anale ne samo u Austriji, već i svijetu, najvjerojatnije biti srušena, a sada za to postoji i odgovarajuća odluka, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12) Slika nije dostupna Strašni zločini u Austriji Rosemarie Fritzl usamljena, svi vjeruju da je 'morala znati'

>> Fritzl će za Božić imati pravu malu gozbu

Za sada, kako je rekao gradonačelnik Herbert Katzengruber, još nije određen datum za rušenje, navodeći da vlasti neće ni priopćiti datum rušenja. 'Najradije bi da se kuća sruši na brzinu, bez prisustva javnosti', rekao je Katzengruber, dodajući da ne želi novu navalu medija u Amstetten.

Poslije rušenja kuće zemljište će biti prodano. Josef Fritzl je u svibnju 2009. osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu. On je svoju kćer Elizabeth u podrumu obiteljske kuće u Amstettenu držao 24 godine u zatočeništvu, seksualno je zlostavljajući. Ona mu je rodila sedmoro djece.

Ovaj slučaj incesta otkriven je u travnju 2008. godine, kada je Elizabeth dospjela u bolnicu zbog bolesti jedne kćeri i potom se obratila policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene