Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme darivanja

Fritzl će za Božić imati pravu malu gozbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josef Fritzl, austrijski monstrum koji je kćer Elizabeth držao 24 godine u zatočeništvu te je silovao i napravio joj šestero djece, imat će pravu zatvorsku gozbu za Božić.

Za Božić će imati pogodnosti u zatvoru pa će tako na Badnjak dobiti za obrok ribu i krumpir salatu, a bit će mu dopušteno i gledanje TV-a dan prije Božića u popodnevnim satima. Moći će prisustvovati i crkvenoj službi za zatvorenike, ali ni to nije sve. Na sam Božić, moći će spavati sat vremena duže, do osam ujutro, nakon čega će dobiti doručak s pecivom, maslacem i pekmezom, a za ručak piletinu s rižom i zelenu salatu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Slika nije dostupna Otac-monstrum osumnjičen za ubojstvo djevojke koja je sličila na njegovu kćer

>> Fritzl planirao ubiti kćer Elisabeth u 'kiselinskoj kupki'

Njegova kći, koju je sveukupno godinama silovao 3000 puta, biti će kilometrima daleko od njega s majkom i šestero djece koju je svom ocu rodila zatočena u podrumu.

Fritzla je poručio kako još uvijek voli svoju suprugu Rosemarie i da bi jednog dana ponovno želio biti s njom. Slao je i pisma Elizabeth, tražeći da mu osigura novac kako bi mogao učiti pravo u zatvoru, jer želi novo suđenje. Povrh svega, pokazuje i rane znakove demencije. Jedini koji su ga posjetili u zatvoru su njegov odvjetnik i jedan njemački novinar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene