Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun u noći

ROĐEN SPREMAN: Pljačkaše je iznenadio kišom metaka, jednog je ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac je naoružane razbojnike primijetio u retrovizoru kako se prikradaju te je počeo pucati čim je otvorio vrata automobila u kojem se nalazio u društvu supruge.

Policajac izvan dužnosti iz Uberlândije, kojem brazilski mediji nisu naveli identitet, ispratio je prošli četvrtak trojicu pljačkaša iz svoje garaže uz kišu metaka te je jednog pritom usmrtio.

Pročitajte i ovo Kći optužena za prevaru majke potresna priča Starica godinama tražila lijek za "bolesnu" kćer, a ona ju sa skupinom prevaranata potkradala - oštetili su je za čak 142 milijuna dolara! Slika nije dostupna Horor na raskrižju VIDEO Šokantna snimka nevjerojatnog obračuna na semaforu

Policajac je naoružane razbojnike primijetio u retrovizoru kako se prikradaju te je počeo pucati čim je otovorio vrata automobila u kojem se nalazio u društvu supruge. 

Eliseu Santos Paulo (32) je izdahnuo nedugo nakon što je uspio doći do bolnice, a kasnije je uhićen i njegov 18-godišnji pomagač dok se za trećim članom bande još uvijek traga.

Snimka pokušaja razbojstva je otkrila i to da je pljačkaš uspio uputiti jedan pucanj prema žrtvi (0:16 u videu), međutim brazilski mediji nisu naveli je li pritom policajac ozlijeđen. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene