Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Argentini

Rekli roditeljima da je beba mrtva, oni je u mrtvačnici pronašli živu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji tek rođene bebe pronašli su je živu u mrtvačnici, 12 sati nakon što je proglašena mrtvom. Vodstvo bolnice u kojoj se ovo dogodilo kažu da istražuju slučaj.

Bolnica u Argentini je pod istragom nakon što su roditelji djevojčice, rođene tri mjeseca ranije, rekli su da su otkrili da je njihovo dijete koje je odvedeno u mrtvačnicu zapravo živo, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Majka Analia Bouter rekla je da joj nisu dopustili da pogleda svoje dijete, koje je odmah nakon rođenja odvedeno u mrtvačnicu.

'U rađaonu su me odveli u sedam ujutro, a beba je rođena u 10.24. Odmah potom su me uspavali, i nisu mi pokazali dijete', rekla je Analia.

>> Poslali živu bebu u mrtvačnicu!

Majka i otac Fabian Veron rekao je da su otišli su mrtvačnicu kako bi se oprostili od djeteta. Kada su otvorili mali lijes, otkrili su da je dijete zapravo živo.

'Dijete je bilo u lijesu. Tražili smo kuku kojom bi mogli otvoriti lijes, ali on je bio zatvoren čavlima. Duboko sam udahnuo i ponovno pokušao skinuti poklopac lijesa. To mi je uspjelo. Moja je supruga prva pogledala tijelo i polako ga otkrila. Vidjela je malenu ručicu, a ubrzo otkrila i lice. Tada je dijete zaplakalo. Moja se supruga odmaknula kao da ne može vjerovati ono što vidi',ispričao je Veron.

Djevojčica je stabilno. Obitelj je planirala nazvati djevojčicu Liliana Abigail, ali će joj dati ime Luz Milagros (Čudo Svjetla). Djevojčica je peto dijete ovog para. Zdravstveni službenici potvrdili su da se o ovom slučaju u bolnici provodi istraga.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene