Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prihvaćena žalba

Ubojstvo Puljića: Policajac pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac D. V. pušten je danas iz pritvora da se brani sa slobode.

Policajac kojeg se sumnjiči za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića u Širokom Brijegu, danas je pušten, nakon što je Sud Zapadnohercegovačkog kantona prihvatio žalbu njegove odvjetnice Nade Dalipagić. 'Rješenje o pritvoru je ukinuto i u potpunosti su uvaženi navodi moje žalbe u kojoj sam tvrdila kako nisu objektivizirane osnove sumnje te kako nisu dovoljno obrazloženi razlozi njegovog zadržavanja u pritvoru', rekla je Nada Dalipagić nakon oslobađanja policajca Vujevića koji će se u nastavku braniti sa slobode, piše sarajevo-x.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori u BiH Bačena bomba na kuću političara u Širokom Brijegu Slika nije dostupna Knezović ekskluzivno za Novu TV Knezović se predao: Nisam kriv za Vedranovu smrt

>> FOTO: Knezović s pištoljem uperenim u navijače?

'Radi se o nevinom čovjeku'

S obzirom da, kako nam je kazala Dalipagićeva, osumnjičenik posjeduje samo putovnicu BiH, dokumenti mu nisu oduzeti. Vujević će se u nastavku braniti sa slobode, a daljnji tok postupka zavisit će od toka istrage. 'Od početka sam vjerovala da se radi o nevinom čovjeku. On je u vrijeme nereda postupao po službenoj dužnosti. Tvrdio je da uopće nije pucao, i ja mu apsolutno vjerujem, a neka istraga utvrdi daljnje detalje', kaže Dalipagić, ne želeći govoriti o tome je li on policajac kojem Knezović na nedavno objavljenim fotografijama nakon pucnjave predaje pištolj.

Policija je uhitila ukupno 10 osoba zbog izgreda u kojima je u Širokome Brijegu ubijena jedna osoba a više ozlijeđeno i počinjena golema materijalna šteta. Ranije je raspisana tjeralica za Oliverom Knezovićem, koji je tijekom izgreda u Širokome Brijegu pucao iz vatrenoga oružja i kojega su mediji također dovodili u vezu s ubojstvom navijača Sarajeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene