Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevni list objavio fotografije

FOTO: Knezović s pištoljem uperenim u navijače?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dnevni list' objavio je fotografije na kojima je Knezović s pištoljem uperenim prema navijačima.

Mostarski 'Dnevni list' ekskluzivno je došao u posjed fotografija s nereda koje do sada nisu objavljene, a na kojima se vidi bjegunac Oliver Knezović s pištoljem u ruci okrenutim prema navijačima Sarajeva, među kojima je i ubijeni Vedran Puljić. Na osnovi fotografija vidljivo je da Knezović drži uperen pištolj prema navijačima, ali na tim se fotografijama ne može vidjeti trenutak u kojem je navodno pucao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Knezović ekskluzivno za Novu TV Knezović se predao: Nisam kriv za Vedranovu smrt Slika nije dostupna Zbog nedjeljnih nereda U Širokom Brijegu smijenjena petorica policijskih službenika

>> Uhićenom policajcu oteo pištolj pa ubio Puljića?

>> Svjedoci: Knezoviću podmetnuto ubojstvo

Na jednoj fotografiji jasno se vidi trenutak kada Knezović drži uperen pištolj prema skupini navijača u kojoj je i Vedran. Na drugoj fotografiji je zabilježen trenutak kada Vedran više nije na nogama, a Oliver Knezović se povlači ulicom opet s pištoljem, ali ovaj put u spuštenoj ruci uz tijelo. Na sljedećoj je fotografiji zabilježen trenutak kada navijači Sarajeva shvaćaju da je Vedran na zemlji u lokvi krvi te se okreću prema skupini građana Širokog Brijega u kojoj je i Knezović i napadaju ih letvama i kamenjem. Tada se opet ističe Oliver Knezović s pištoljem u ruci ponovno uperenim prema navijačima Sarajeva, a potom se povlači cestom unatrag. Nakon trenutka kada navijači Sarajeva sa zemlje dižu Vedrana Puljića i smještaju u kombi vozilo bijele boje, na fotografiji je vidljivo da Oliver Knezović prilazi jednom policajcu na ulici, a na fotografiji to izgleda kao da mu predaje pištolj.

Snimka na kojoj je policajac koji puca po navijačima

Dnevni list pretpostavlja da iste fotografije imaju i istražitelji koji još rade na terenu i provode svoju istragu. Na osnovi te istrage za sada su Knezović i policajac Vujević osumnjičeni da se mogu dovesti u vezu s ubojstvom Vedrana Puljića. Međutim, iako je vještačenjem utvrđeno da su obojica na rukama imali barutnih čestica, nepoznato je tko je od njih ispalio hitac koji je bio smrtonosan za Vedrana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene