Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Škola je zatvorena

Pucnjava u srednjoj školi u Marylandu, ima ozlijeđenih

Pucnjava u Marylandu, arhiva (Foto: Dnevnik.hr)
Pucnjava u Marylandu, arhiva (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Mediji javljaju kako je u srednjoj školi u Marylandu u utorak ujutro po lokalnom vremenu došlo do pucnjave u kojoj je ozlijeđeno nekoliko osoba.

Više je osoba ozlijeđeno u pucnjavi u srednjoj školi Great Mills u gradu St. Mary u državi Maryland, javljaju mediji. Škola je zatvorena, a nekoliko je osoba prevezeno u bolnicu. Na terenu su policija i FBI, a roditeljima je poručeno da ne šalju djecu u školu.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Šerifov ured je na Tweeteru potvrdio incident i pozvao roditelje da se ne približavaju školi.

Guverner Marylanda rekao je da prati situaciju u školi. "Molimo se za učenike, osoblje škole i policajce", priopćio je.

Incident je potvrdila i škola na Twitteru, no službene potvrde o ozlijeđenima nema.

Prije nešto više od mjesec u ovoj je američkoj saveznoj državi također došlo do pucnjave, i to ispred sjedišta Nacionalne agencije za sigurnost (NSA) u Fort Meadeu.

Posljednja pucnjava u školi u Sjedinjenim Američkim Državama bila je prije točno mjesec dana na Floridi, kada je pomahnitali 19-godišnjak ubio 17 osoba.

Pucnjava se dogodila četiri dana uoči Marša za naše živote, koji su suorganizirali preživjeli studenti iz Parklanda, u Washingtonu kako bi pozvali zastupnike da donesu stroži zakon o oružju.

Uskoro opširnije...

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene