Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća sa 158 poginulih

Pronađena neoštećena crna kutija Air Indije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crna kutija iz zrakoplova Air Indije koji se u subotu srušio pri slijetanju u Mangalore, na jugu Indije, pronađena je na mjestu nesreće u kojoj je poginulo 158 ljudi, priopćili su istražitelji.

'Kutija je neoštećena', rekao je čelnik Glavne indijske uprave za civilno zrakoplovstvo (DGCA). Tonske snimke razgovora u kokpitu pronađene su u nedjelju navečer. Pronađen je i uređaj sličan crnoj kutiji koji bilježi parametre leta, ali pohranjuje podatke u kraćem vremenskom razdoblju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rezultati crne kutije Pilot Air Franceova zrakoplova u trenutku nesreće nije bio u kokpitu Slika nije dostupna Misteriozan pad Air France: Pronađen dio crne kutije bez podataka

>> Djevojčica koja je preživjela pad aviona ima teške opekline

>> U padu zrakoplova 159 mrtvih, pilot je JAT-ov

Zrakoplov Air India Expressa - podružnice Air Indije - iz Dubaja sa 160 putnika i 6 članova posade iz još neutvrđena razloga nije se uspio zaustaviti na sletnoj stazi i završio je u šumi pokraj zračne luke, nakon čega se zapalio. Osmero putnika preživjelo je nesreću, najtežu u Indiji u zadnjih 14 godina. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene