Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JEDAN PREŽIVIO

Pronađeno 20 spremnika s plinom: Eksplozija u Alcanaru povezana s napadom u Barceloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuća u mjestašcu Alcanaru, koja je dan prije krvavog terorističkog napada u Barceloni srušena u snažnoj eksploziji, povezana je s terorističkim činom. U kući je pronađeno dvadesetak plinskih spremnika, a jedna preživjela osoba iz kuće trenutno je izvan životne opasnosti.

Val terorističkih napada u Španjolskoj koji je prema dosad dostupnim podacima odnio 14 nevinih života, ishodište ima u Alcanaru, mjestu koje se nalazi otprilike na pola puta između Barcelone i Valencije

Pročitajte i ovo Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela Dmitrij Medvedev "Ubijte ih sve!" Putinov trbuhozborac najavio brutalnu osvetu za pokolj: "Moraju biti ubijeni, ali mnogo je važnije od toga..."

Alcanar, mjestašce s oko 10 tisuća duša, još je u srijedu nešto iza 23 sata zatresla eksplozija koja je do temelja srušila jednu kuću i oštetila nekoliko susjednih. Vatrogasci su dojavu o eksploziji dobili u 23:17, a prve informacije govorile su da je za eksploziju kriva visoka koncentracija plina.

U eksploziji je smrtno stradala jedna osoba, dok je druga s teškim ozljedama prebačena u bolnicu. Posljednje informacije govore da je ozlijeđeni izvan životne opasnosti.

U prvom trenu policija je sumnjala kako se radi o laboratoriju za proizvodnju droge, no u četvrtak nakon napada u Barceloni ta se eksplozija počela dovoditi u vezu s tim terorističkim činom. 

Španjolski mediji javljaju da je u razrušenoj kući pronađeno dvadesetak spremnika s plinom propan-butanom. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene