Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Kazna za preglasno šlušanje glazbe

Prisilno slušanje Barrya Manilowa kazna za prijestupnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preglasno slušanje glazbe je nepristojno, a može biti i kažnjivo. Prijestupnike u jednom američkom gradiću sudac je kaznio slušanjem glazbe, ali po njegovom izboru.

Mnogo mladih u gradiću Fort Laptonu u američkoj saveznoj državi Colorado voli preglasno slušati glazbu. To čine kad god mogu, u automobilu, kod kuće, u javnom prijevozu. Osim što smetaju svojim sugrađanima, time krše odredbe o javnom redu i miru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovoga se u Appleu boje! Evo što može dovesti do uništenja Applea! Slika nije dostupna iCrime Lopovi obožavaju Appleove proizvode!

Prijestupnici su dosad bili novčano kažnjavani. No to se pokazalo nedjelotvornim. Kako je sucu dosadilo neprestano u sudnici gledati iste osobe, odlučio se za malo drugačiji pristup.

Prijestupnike je kaznio jednosatnim prisilnim slušanjem dječje glazbe, šlagera velike zvijezde 70-ih i 80-ih Barry Manilow i druge danas ne toliko popularne glazbe. Smatra da ih na ovaj način uči lijepom ponašanju.

Sudski dužnosnici provjeravaju reakcije kažnjenih i ako im se neka pjesma sviđa, uklanjaju je s popisa. Ostaje vidjeti hoće li ove mjere imati učinka na prijestupnike.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene