451530
451530
451530
451530
451530

Prijetnje medijima u RS: 'Vaša će krv teći ulicama jer ste sami tako izabrali'

  • , 26.09.2016., 14:15
  • Autor:
  • komentara

Redakcija bosanskohercegovačkih Nezavisnih novina primila je prijeteću poruku nakon jučerašnjeg referenduma u Republici Srpskoj.

 
 
 
 
99,81 posto birača zaokružilo je 'da' (Ilustracija: AFP)
99,81 posto birača zaokružilo je 'da' (Ilustracija: AFP)

“U ime Alaha, Milostivog, Samilosnog! Vaša krv će teći ulicama jer ste sami tako izabrali. RS više neće biti”, navodi se u poruci koju su dobile “Nezavisne novine”.

U redakciji su prijetnju  prijavili Policijskoj stanici u Lazarevu.

Mirna Miljanović, načelnica Odjela za odnose sa javnošću MUP-a RS, kazala je kako je identičan e-mail stigao na više adresa u RS.

"Taj isti sadržaj je stigao na više e-mail dresa u RS. Odjel za visokotehnološki kriminal radi na otkrivanju  s koje mail adrese je poruka upućena", kazala je Miljanović.

Podsjetimo, 99,81 posto birača koji su izašli na referendum glasalo je da se 9. siječnja i dalje obilježava kao Dan Republike Srpske.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se