Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije ozlijeđen

Prestravio putnike: Avion umjesto na pistu, sletio na travu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion kompanije Air Aurela vraćajući se iz Nice u Birmingham, umjesto na pisti, završio je na travi.

Avion kompanije Air Aurela sletio je na travu, umjesto na pistu. Vraćajući se s odmora iz Nice, u avionu se nalazilo stotinu turista. Trebali su sletjeti na aerodrom u Birminghamu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Avion Drama na nebu Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni Ilustracija Velika atrakcija VIDEO Nevjerojatna snimka! Avion slijeće iznad glava turista na plaži: Žena pada na leđa, druga ostaje bez šešira

Avion je prošli mjesec već imao jednu nesreću, a putnici su kazali da su problemi postojali i prije uzlijetanja. Avion se tresao prilikom skretanja udesno, neposredno prije uzlijetanja.

>> Hrabre stjuardese koje su pomogle u otkrivanju napadača na 'Blizance'

"Kada je krenuo s aerodroma, osjetili smo jako podrhtavanje, kao da su mu kočnice bile blokirane, isto kao i u automobilu. Tada je uzletio i bilo je poprilično neugodno putovanje do Birminghama", kazao je Tim Witchereley, jedan od putnika u avionu.

Nesreća je dovela do dvosatnog zatvaranja aerodroma, ali nitko od putnika i posade aviona nije ozlijeđen.  Snimku aviona možete vidjeti u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene