Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štede na sve strane

Moraju paziti na težinu kako bi kompanija uštedjela na gorivu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porast cijen anaftnih derivata pogađa i aviokompanije, zbog toga se Ryanair odlučio na neobične načine uštede.

Porast cijena goriva potiče loše raspoloženje i kod avioprijevoznika koji zbog toga opsesivno traže načine kako da njihovi profiti ostanu netaknuti.Stoga se i Ryanair odlučio na neobične načine uštede, a u što je uključio i svoje osoblje.

Pročitajte i ovo Ilustracija važno je planiranje Znate li što je pravilo 50-30-20? Ovo bi vam moglo promijeniti život Slika nije dostupna DOBRE VIJESTI Vežite se, polijećemo! Ryanair najavio čak šest novih linija iz Hrvatske

Naime, zaposlenike se upućuje na kontroliranje tjelesne težine, a prema riječima glasnogovornika Stephena McNamare, motivirat će ih mogućnošću pojavljivanja u tvrtkinom godišnjem kalendaru.

McNamara je naveo još neke inovacije kojim žele uštedjeti. Smanjit će format časopisa koje nude u zrakoplovima (sa A4 na A5), a piće će posluživati sa manje leda. Časopis će se koristiti i kao meni, a procjenjuju da će u tiskarskim troškovima uštedjeti 400.000 funti u tiskarskim troškovima te mnogo tisuća funti na smanjenju težine zrakoplova.

'Smanjujemo troškove gdje god stignemo. Neke promjene će rezultirati smanjenjem težine zrakoplova. Razmišljali smo i o uklanjanju naslona za ruke, no odustali smo od toga', kazao je McNamara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene