Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moglo bi potrajati danima

VIDEO Apokaliptični prizori: Šokantne snimke šire se društvenim mrežama, prekinut željeznički promet između Francuske i Italije

Odron u francuskim Alpama
Odron u francuskim Alpama Foto: Screenshot/Twitter
Željeznički promet između Italije i Francuske prekinut je zbog velikog odrona u nedjelju poslijepodne. Prekid prometa mogao bi potrajati i do tjedan dana.

Željeznički promet između Italije i Francuske kroz tunel Freyus prekinut je zbog odrona u francuskoj regiji Savoji u Alpama, objavila je talijansko-francuska međuvladina komisija za željezničku liniju Torino - Lyon.

Na društvenim mrežama šire se snimke klizišta. 

Francuske željeznice prekinule su promet svih vlakova te izvijestile kako bi moglo proći i do nekoliko dana dok se promet normalizira.

Pročitajte i ovo Valovi u mjestu Povile Nevrijeme na Jadranu FOTOGALERIJA Oluja zahvatila krajeve uz Jadran: Jako jugo stvaralo probleme, pogledajte nevjerojatne prizore iz Dalmacije

Cestovni tunel Fréjus povezuje Francusku i Italiju. Prolazi ispod Col du Fréjusa u Kotskim Alpama između Modanea u Francuskoj i Bardonecchije u Italiji. To je jedna od glavnih transalpskih prometnih ruta između Francuske i Italije koja se koristi za 80 posto komercijalnog cestovnog prometa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene