Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska puna života

PREDSTAVLJANJE U LONDONU Evo što Britanci misle o Hrvatima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski turizam ima novi koncept 'Hrvatska puna života'. Sinoć u Londonu brojni svjetski mediji, poznati uzvanici i premijer Milanović prvi su se upoznali s novim idejama Hrvatske turističke zajednice.

Privremeni hrvatski otok plovi na Temzi ispod Tower Bridgea i sve je spremno za predstavljanje novog turističkog koncepta 'Hrvatska puna života'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U HTZ-u ZADOVOLJNI Sjajne vijesti s jednog od najvažnijih turističkih tržišta za Hrvatsku: "Ostvareni rezultati su i iznad rekordne 2019." Slika nije dostupna Objavljeni podaci U Hrvatskoj u srpnju gotovo 2,5 milijuna dolazaka turista, HTZ otkrio iz kojih zemalja ih je najviše došlo

Kako bi novi koncept privukao međunarodnu pažnju izdvojeno je gotovo 4,5 milijuna kuna za predstavljanje u Londonu.

Ministar Darko Lorencin: 2015. je najuspješnija turistička godina dosad

Tržište Velike Britanije za hrvatski turizam iznimno je važno. 387 000 Britanaca u prvih 8 mjeseci posjetilo je Hrvatsku, što je porast od 15 posto u odnosu na prošlu godinu, Britanci Hrvatsku vole zbog bogate kulturne baštine, povijeti, raznih turističkih događanja i festivala.

Kampanja novog koncepta hrvatska puna života po ostalim stranim tržistima kreće od 5 listopada. Od predstavljanja u Londonu puno se očekuje.

Što Britanci misle o Hrvatskoj i zbog čega je vole posjećivati, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene