Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična priča

Poznanstvo s Facebooka: Ubio tinejdžericu nakon samo sedam sati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par se upoznao na Facebooku. Ubio ju je sedam sati nakon prvog razgovora.

16-godišnja Linda i 21-godišnji Jerry upoznali su se na Facebooku 8. travnja 2011. godine. Nakon toga je sve išlo jako brzo. U 14:30 počeli su chatati, u 18:30 odlučili su se naći. U 21:15 pao je prvi seks, a u 21:39 djevojka je bila mrtva, piše Bild.

Pročitajte i ovo Policija u Donjem Knegincu - 3 Ubio oca i ranio majku? Tragedija u Donjem Knegincu: Ubojici slijedi prvo ispitivanje, a odvjetništvo će tražiti istražni zatvor Amir Mafalani Ljudska prava Ponovno tužio državu i - dobio! Pukanićev ubojica dobit će i novčanu naknadu

Jučer je započelo suđenje ubojici s Facebooka. U sudnicu je ušao s lisicama na rukama i okovima na nogama. 'Žao mi je', kazao je slabašnim glasom i započeo svoje svjedočenje. 'Mazili smo se. Stavila je ruku na moju nogu...', kazao je Jerry. Nakon seksa izbila je iznenadna svađa.

>> Uhićeno sedam britanskih vojnika zbog istrage o ubojstvu

'Kad je Linda od optuženog tražila da je odveze dečku, on se nećkao. To ju je razbjesnilo', kazala je viša državna odvjetnica Ursula Haderlein.

Bijesna je tinejdžerka potom uzela željezni čekić, zatim i kuhinjski nož i nasrnula na Jerryja. Počeli su se boriti. 'Tu sam izgubio kontrolu i pomutio mi se razum', kazao je Jerry.

Prema nalazu obdukcije, Jerry je Lauru 13 puta udario čekićem po glavi, a onda devet puta izbo nožem. Djevojka je iskrvarila. Leš je zatim odnio u auto i odvezao u šumu. Tek se nakon nekoliko dana odlučio sam prijaviti policiji. Suđenje je u tijeku, a prijeti mu kazna od 15 godina zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene