Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresna priča

Ekipa Provjerenog jedina u domu obitelji Mahira Rakovca: Svi su sve znali, zašto su šutjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svoj je dom, obitelj Mahira Rakovca, pustila jedino kameru Nove TV.

U novoj epizodi emisije Provjerenog donosimo potresnu priču o samoubojstvu dječaka koje je potreslo cijelu regiju. 

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Obitelj Mahira Rakovca našoj novinarki otkrila je da jedino što žele jest da sudbinu njihovog sina ne doživi više ni jedno dijete. Provjereno stražuje: Iako su svi sve znali, zašto su šutjeli?

'Moj sin je sjedio sat vremena na otvorenom prozoru i samo stalno mislim šta je mislio tih sat vremena. Zašto nisam izašla jer to je na osmom spratu. Zašto nisam izašla? Slučajno? Zašto nisam imala potrebu da izađem tih sat vremena, u toku tih sat vremena?' pitanje koje će cijeli život mučiti Mahirovu mamu Alisu.

Njezinog su sina prijatelji iz razreda silovali, kako u Bosni kažu, oklagijom. Ali Mahir nije bio jedini. Zasad je poznato da je žrtva vršnjačkog zlostavljanja bio još jedan dječak.

'Oni su najprije ubili boga u njemu, a onda je Mahir ubio svoje tijelo', kazao je njegov poočim Dubravko. Ostatak ovog tragičnog događaja donosimo večeras u emisiji Provjereno.

Provjereno donosi još jedan slučaj koji država ne može riješiti i to već tri godine. Konji koji tumaraju Sunjom i uništavaju sve na što naiđu, a umjesto da kazni vlasnika država mu - dodjeljuje poticaje.

Novinarka Provjerenog istražila je koliko često poslodavci od mladih djevojaka traže seks, a rezultati do kojih je došla pokazali su - jako često. Tražeći posao našla je seksualne zlostavljače!

Priča o snazi duha i volje, priča koja je jedinstvena u svijetu. Mlada košarkašica iako nema nogu, uspješna je profesionalna sportašica, i to s protezom poput Oskara Pistoriusa.

Ne propustite današnje izdanje Provjerenog u 22:00 h!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene