Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavila telefonski broj

Pošiljka iz Jemena: Uhićena povučena studentica elektrotehnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jemenske sigurnosne snage uhitile su studenticu elektrotehnike zbog sumnje da je odgovorna za slanje eksplozivnih naprava pronađenih na teretnim avionima u Dubaiju i Velikoj Britaniji.

Do nje su došli preko telefonskog broja, kojeg je ostavila UPS kompaniji. Uhićena je u svojoj kući u gradu Sana. Istovremeno je pritvorena i njezina majka. Prva informacija bila je da se radi o studentici medicine, no ispostavilo se da studira elektrotehniku.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..." Ubijena studentica iz Osijeka nisu bili u vezi? Objavljene poruke ubijene studentice Mihaele (21), žalila se na policajca: "On je posesivan, poremećen, manipulativan..."

Neimenovana studentica kćer je naftnog inženjera. 'Njezini poznanici mi govore da se radi o povučenoj studentici, koja ni na koji način nije povezana s religijskim ili političkim grupama. Zabrinjuje me činjenica kako bi djevojka mogla biti žrtva. Nije mi smisleno da bi netko, tko je sposoban izvesti ovakvu operaciju, ostavio svoj telefonski broj i sliku s osobne iskaznice', rekao je Abdel Rahman Burman, odvjetnik uhićene studentice.

>> Cameron: Bomba je trebala eksplodirati u avionu

Američki istražitelji pak vjeruju da iza svega stoji Saudijac Ibrahim Hassan al-Asiri, koji se bavi izrađivanjem bombi, piše BBC.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene