Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan kontrole

Džihadisti objavili snimke samoubilačkih napada i masovnih pogubljenja Iračana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stotine Iračana ubijeno je od strane džihadista samoproglašene Islamske države. Povodom ramazanskog Bajrama objavili su snimke svojih gnjusnih činova.

Povodom ramazanskog Bajrama koji je inače za muslimane vrijeme veselja i mira, džihadisti, članovi Islamske države u javnost su pustili snimku odvođenja i pogubljenja Iračana koji se doslovce može okarakterizirati kao genocid. Sudeći prema snimkama pogubljena je skupina šijita i to rodnom gradu Saddama Husseina, Tikritu, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još gori od džihadista Šijitska paravojska pljačka i pali po Tikritu: 'Grad su nam spalili pred našim očima' Slika nije dostupna Crni scenarij Kaos gura plemena u naručje Islamske države

U 36-minutnom videu prikazani su zatvorenici u pretrpanim kamionima koje se odvozilo u polja te tamo pogubljivalo pucnjevima u glavu. U jednom drugom dijelu snimke vidi se jedan džihadist kako se hvali time što će postati mučenik nakon čega se automobilom punim eksploziva zaletio u zgradu.

Islamska država ubila najmanje 270 ljudi!

Snimka prikazuje i napade na civile iz automobila u pokretu, spuštenih prozora pucaju ne birajući na koga. Među poginulima je mnoštvo mladih i djece, a pretpostavlja se da su i džihadisti mlađi ljudi.

Upozoravamo čitatelje da se radi o snimkama uznemiravajućeg sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene