Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osramotio se

Političar kopirao filmski govor Michaela Douglasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski ministar prometa Anthony Albanese osramotio se pred čitavom nacijom, kopiravši svoj govor od govora Michaela Douglasa u filmu 'Američki predsjednik'.

'Imamo ozbiljne izazove u Australiji, koje trebamo riješiti i trebamo ozbiljne ljude da ih riješe. Nažalost, Tony Abbott nije uopće zainteresiran za rješavanje bilo čega. Njega zanimaju samo dvije stvari, kako zastrašiti Australce problemima te kako nekoga okriviti za to', rekao je u svojem govoru Albanese, koji je ujedno bio i kritika vođi opozicije Tonyju Abbottu.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

>> Slovenski političar na Facebooku: Želim vam sve najgore u 2012.

Ipak, sličnost njegovog govora s filmski uočio je jedan od čelnika opozicijske stranke, a razlog tome je i taj što se navedeni film u Australiji prikazao na televiziji samo nekoliko dana prije.

'Imamo ozbiljne probleme koje trebamo riješiti i trebamo ozbiljne ljude da ih riješe. Koji god bio vaš pojedini problem, prijatelji, obećavam vam da Bob Rumson nije uopće zainteresiran za njegovo rješavanje. Njega zanimaju samo dvije stvari, kako vas zastrašiti problemom i kako nekoga okriviti za to', govor je koji u 'Američkom predsjedniku izgovara poznati glumac.

Jesu li govori političara i glumca iz filma slični, procijenite sami nakon što pogledate priloženi video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene