Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen mrtav u talijanskom gradiću

Policija traga za 6-godišnjim blizankama: Oteo ih otac pa se ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska, talijanska i francuska policija u potrazi su za 6-godišnjim blizankama. Alessia i Livia su otete 30. siječnja od strane njihovog oca koji je pronađen mrtav u talijanskom gradiću Cerignola.

Kanađanin Matthias Schepp svoje je kćer oteo iz kuće svoje bivše žene u švicarskom mjestu St. Sulpice. S njima je prvo otputovao u Francusku, a onda u Italiju gdje je pronađen mrtvim. Prve indicije govore kako se Schepp ubio bacivši se pod vlak, donosi BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne odustaju od potrage Grozničava potraga za blizankama: Policija moli pomoć Slika nije dostupna Misteriozni nestanak Nestale blizanke viđene na trajektu za Korziku

Nedaleko od željezničke stanice Cerignola pronađen je njegov automobil, ali nije bilo traga djevojčicama pa su angažirane policijske snage iz triju država kako bi ih što prije pronašle. Angažirane su sve policijske jedinice uključujući i policijske pse te zračne jedinice.

Inače, nakon što je oteo djevojčice, Schepp je svojoj bivšoj supruzi poslao pismo iz Marseilla u kojem joj je istaknuo kako je očajan i kako ne može živjeti bez nje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene