Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Australiji

Suspendiran policajac koji je elektrošokerom napao 95-godišnju staricu s hodalicom i nožem

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policajac koji je elektrošokerom napao 95-godišnju ženu u domu za starije suspendiran je.

Policajac je elektrošokerom napao 95-godišnju Clare Nowland u australskom domu za starije nakon dojave da starica s nožem luta po staračkom domu u četiri sata ujutro.

Stradala žena trenutačno se nalazi u bolnici, a istraga o cijelom slučaju još je u tijeku. Kako javljaju iz policije, starica je bila naoružana kuhinjskim nožem, a 33-godišnji policajac upotrijebio je elektrošoker nakon što mu se počela sporo približavati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u Australiji ''Koristila je hodalicu, ali imala je nož'': Policija elektrošokerom pogodila ženu (95) u staračkom domu

"Imala je hodalicu, ali imala je i nož", rekao je na konferenciji za medije Peter Cotter, pomoćnik policijskog povjerenika.

Vjeruje se da je Nowland pretrpjela frakturu lubanje i ozbiljno krvarenje u mozgu nakon što je pala i udarila glavom tijekom incidenta, prenosi BBC. Cijela javnost zgrožena je događajem i oštro kritizira taj incident i postupanje policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priznale krivicu Potukle se na benzinskoj postaji u Zagrebu: "Ku*vo, zagorčat ću ti život"

"Obitelj je šokirana, a zajednica ogorčena", rekao je obiteljski prijatelj Andrew Thaler. Policajac odgovoran za napad je suspendiran, a u istragu se uključio i odjel za ubojstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene