Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorna kamera

Objavljena je snimka koja pokazuje koliko se brzo teroristički kombi kretao Las Ramblasom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski portal El Pais objavio je snimku koja pokazuje koliko brzo se bijeli kombi kretao Las Ramblasom u trenutku terorističkog napada u Barceloni.

U posljednja 24 sata pojavile su se mnoge snimke s mjesta terorističkog napada u Barceloni, no snimka koju je objavio španjolski list El Pais doista dočarava kojom se brzinom vozač bijelog kombija, za kojim je u tijeku velika potraga u Španjolskoj, zaletio u mnoštvo na Las Ramblasu, u centru grada.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Ruski i kineski ministar vanjskih poslova Strateško partnerstvo Dvije velesile ojačale veze: "Nastavljamo suradnju..."

Snimka koju je El Pais objavio, dolazi s nadzorne kamere u prostoriji na katu, koja ima pogled na Las Ramblas. Na njoj je u jednom trenutku moguće vidjeti kako bijeli kombi u djeliću sekunde projuri kroz ulicu, a pješaci koji su se tamo našli bježe sa strane ceste, kako bi izbjegli da ih ne pregazi.

Podsjetimo, u terorističkom napadu u ulici Las Ramblas u barceloni, ubijeno je 13 osoba, nakon što se bijeli kombi zaletio u mnoštvo, dok je 130 osoba ozlijeđeno.

U četvrtak su uhićene dvije osobe osumnjičene za povezanost s tim terorističkim napadom, ali ne i glavni napadač, vozač kombija.

Odgovornost za napad u Barceloni preuzela je Islamska država.

U gradu Cambrilsu, 100 km južno od Barcelone, dogodio se još jedan teroristički napad u kojem su se napadači automobilom također zaletjeli ljude. Ozlijeđeno je sedam osoba. Policija je ubila pet napadača koji su nosili lažne prsluke s eksplozivom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene