Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Katapultirao' se u stup

Pogledajte iz čega je izašao samo s ogrebotinama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera koja bilježi prolaske automobila kroz crveno svjetlo uhvatila je trenutak kada je jedan pijani vozač umalo ubio sam sebe.

Nesreća se dogodila na jednom raskrižju u New Jerseyju. Nakon što je vozač prošao kroz crveno svjetlo bočno ga je udario drugi automobil i odgurnuo ga na betonski graničnik koji je potom automobil katapultirao u zrak. Okrenuo se za 360 stupnjeva i 'pokosio' stup ulične rasvjete, javljaju američki mediji.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

>> Vozač projurio kroz raskrižje i ubio 7 pješaka 

Nesreća se dogodila prije dva tjedna, 29. lipnja, a 29-godišnji vozač prošao je tek s lakšim ozljedama. Uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju i prolaska kroz crveno.

'Snimku smo objavili zato jer želimo da ljudi shvate što se sve može dogoditi i koliko mogu biti tragične posljedice kada netko prođe kroz crveno', rekao je šef policije Paul Morrison za NBC. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene