Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao napad epilepsije

Vozač projurio kroz raskrižje i ubio 7 pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U japanskom Kyotu vozač kombija proletio je kroz raskrižje i pokosio skupinu pješaka, pri čemu ih je 7 poginulo na mjestu nesreće, a još 8 ih je teže ozlijeđeno, piše APTN.

Ekipa hitne službe ustvrdila je kako je vozač kombija zanemarivši svjetlo na semaforu, projurio kroz raskrižje, pokosio skupinu pješaka i zaletio se u rasvjetni stup.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

'Automobil je išao brzinom od 60-ak km/h, zaletio se i u nekoliko taksija, a tek onda u stup', rekao je jedan od očevidaca. Vozač je također preminuo na mjestu, rekli su iz policijske službe grada Kyota.

Policija još uvijek provodi istragu, a sestra vozača kombija rekla je kako je vozač bolovao od bolesti slične epilepsiji. Za sada se još ne zna je li nesreća povezana s vozačevim zdravstvenim stanjem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene