Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadivljujuće snimke

Pogled iz svemira: Crte života u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke iz svemira otkrivaju kako se pojedine aktivnosti odvijaju na području SAD-a.

Satelitske snimke emitirane u dokumentarcu 'America Revealed' pokazuju kako infrastruktura transporta i komunikacije pokreću SAD. Snimke su nastale uz upotrebu najnovije satelitske tehnologije i inovacija u snimanju fotografija iz svemira.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

Na impresivnim fotografijama vide se rute letova 50.000 aviona, koji diljem SAD-a svakodnevno prevoze dva milijuna putnika. Na fotografiji je zabilježen i gubitak radnih mjesta, bežična povezanost interneta te komunikacija putem tog medija.

>> Na Google Mapsu vidljive bizarne strukture iz svemira: Čemu služe?

Vidi se i jutarnje putovanje stanovnika New Yorka na posao, pa čak i rute kojima se tijela preminulih umirovljenika prevoze u savezne države iz kojih potječu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene