Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Imam noćne more'

Pistorius opet plakao na suđenju: Bojim se zaspati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius, kojem se sudi za ubojstvo djevojke Reevu Steenkamp na Valentinovo prošle godine, izjavio je danas na nastavku suđenja kako je svoju djevojku ubio slučajno mislići da je provalnik.

Pistorius je tijekom suđenja briznuo u plač kazavši kako od ubojstva koje se dogodilo u njegovoj kući ne spava i da ima noćne more.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Evo kako žaluje Pistorius viđen kako ispija 'žesticu' u baru i hvata djevojku za stražnjicu Slika nije dostupna Sud ne vjeruje da će pobjeći Ubojstvo Reeve Steenkamp: Pistorius će se braniti sa slobode!

"Bojim se zaspati, stalno imam noćne more," kazao je.

Uz suze se ispričao Reevinoj majci kazavši kako je smrtonosne hice u njezinu kćer ispalio mislići da je brani od provalnika. "Samo sam je želio obraniti," dodao je.

FOTO Otkrivene dramatične poruke koje je Reeva slala Pistorusu

Pistorius je na sudu u Pretoriji optužen za ubojstvo s predumišljajem, za što bi mogao biti kažnjen i sa 25 godina zatvora.

Najpoznatiji svjetski sportaš s tjelesnim hendikepom Pistorius (26) postao je prvi sportaš s amputacijom koji je nastupio na Olimpijskim igrama u Londonu i to na 400 metara plasiravši se u polufinale, a na Paraolimpijskim igrama je ukupno osvojio šest zlatnih medalja.

Plakao i jecao

Prva svjedokinja obrane, patologinja Jannie Botha opisivala je višestruke rane od vatrenog oružja, a 27-godišnji paraolimpijac i olimpijski sprinter zario je lice u ruke i jecao, a povremeno i povraćao u plastičnu kantu, upravo kao i prošli mjesec kad su objavljene pojedinosti o obdukciji i slike okrvavljene kupaonice.

Od smrti Reeve Steenkamp Pitorius je na antidepresivima i sedativima, kaže.

Optužnica kaže kako je sportaš kojega su prozvali Blade Runner zbog modernih proteza kojima se služio u trčanju, nakon svađe namjerno ubio djevojku ispalivši u nju četiri metka iz pištolja, kroz zatvorena vrata kupaonice.

Pistorius je rekao kako se ne osjeća krivim jer je svoju djevojku, 29-godišnju manekenku i pravnicu zamijenio za provalnika koji se skriva u zahodu luksuznoga stana u Pretoriji.

Bude li proglašen krivim, Pistorius će dobiti najmanje 25 godina zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene