Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Par dana prije ubojstva

FOTO Otkrivene dramatične poruke koje je Reeva slala Pistorusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privatne ljubavne SMS poruke Oscara Pistoriusa i Reeve Steenkamp razmijenjene nekoliko dana prije njezina ubojstva objavljene su danas na sudu.

Iz podužih poruka koje su razmijenili ljubavnici Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp, nekoliko dana prije njezina ubojstva može se iščitati štošta, javlja Independent. Oscar ne samo da je bio iznimno ljubomoran i Reevi stalno prigovarao za sitnice, već je bio i iznimno 'kratkog fitilja'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gnjusan zločin Mačku oderala i samljela je u blenderu, a onda je odlučila ubiti mladog inženjera: "Nije to bila reakcija ni greška..." Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

PAKLENA NARUDŽBA prije ubojstva: Sačmarice, revolveri...

Toliko kratkog da ga se djevojka bojala, a to mu je i izravno napisala. 'Ponekad te se bojim. Brzo planeš na mene', napisala je Reeva. Također u poruci dodaje kako se osjeća napadano od osobe koja bi je trebala štititi.

Podsjetimo, južnoafrički sprinter Oscar Pistorius, prva osoba s invaliditetom koja je nastupila na redovnim Olimpijskim igrama, optužen je za ubojstvo svoje djevojke, prošle godine na samo Valentinovo.

Pistorius priznaje da je pucao u Steenkamp, ali tvrdi da se radilo o tragičnoj pogrešci zamijene identiteta i da je mislio da se radi o provalniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene