Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sveopći kaos

VIDEO Tu život nema nikakvu vrijednost: Petorica teško ozlijeđenih u zatvorskoj tučnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chicago se u 2016. godini prometnuo u jedan od najopasnijih gradova na svijetu, a službeni podaci govore da su lani u tom gradu zabilježena čak 762 ubojstva!

Petorica zatvorenika su prebačena u bolnicu s teškim ozljedama, neki od njih s ubodnim ranama, nakon što je u petak u jednom zatvoru u Chicagu izbila sveopća tučnjava.

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić nema uvjetnog otpusta Horvatinčić dobio odbijenicu suda: Ne daju mu da iziđe iz zatvora, odslužio malo više od pola kazne Teretni brod - 1 Traže oslobođenje kapetana Bekavca Sindikat pomoraca apelira na Ministarstvo: "Ovo je kriminalizacija pomoraca, cijeli slučaj jako je čudan"

Što je bio povod obračunu tamošnji mediji nisu naveli, ali su istaknuli da su se sukobili izuzetno opasni ljudi, uglavnom muškarci koji su u okružni zatvor Cook smješteni zbog najtežih kaznenih djela.

Tako se za četvoricu od petorice ozlijeđenih u tučnjavi zna da čekaju suđenja za ubojstva, a da im tuđi život nije svet, otkrio je i podatak da su akteri koristili dijelove inhalatora kako bi zadali fatalne rane suparnicima.

Chicago se u 2016. godini prometnuo u jedan od najopasnijih gradova na svijetu, a službeni podaci govore da su lani u tom gradu zabilježena čak 762 ubojstva! Nažalost, situacija se ni u 2017. nije ništa popravila, pa je u već u prvih pet dana na ulicama grada živote izgubilo sedmero ljudi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene