Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet godina nakon nestanka

''Američka Maddie McCann'': Pronađeno tijelo nestale djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađeno tijelo 6-godišnjkinje koja je prije pet godina tokom noći misteriozno nestala iz svoje sobe

Isabel Celis zadnji put je viđena živa kad su je roditelji ostavili da spava u svojoj sobi u travnju 2012. godine.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Kada je njezin otac ušao u sobu sljedeće jutro, da provjeri kako je, shvatio je da je nestala. Slučaj obavijen velom tajnosti užasno podsjeća na slučaj nestanka Maddie McCann.

Unatoč svim uloženim naporima, policija nije imala realnog napretka na slučaju tokom svih 5 godina. Sve dok DNK test nepoznatih ljudskih ostataka nije potvrdio poklapanje s DNK male Isabel.

Osim da "nije slučajnost" iz policije nisu pružili nikakve detalje o pronalsaku tijela prije mjesec dana. Nitko nije uhićen, a odbijaju dati i informacije ima li osumnjičenih na ovom slučaju.

Jedina validna teorija iz noći njezinog nestanka je sumnjivi prozor sobe koji je vjerojatno bio nasilno otvoren. Susjedi su u iskazima naveli da se, u 6:30 toga jutra, uz lavež pasa moglo čuti i muške glasove.

"Zahvaljujemo zajednici na podršci i nadi koju su nam pružili prošlih godina. Sada je naše vrijeme za oplakivanje i molimo za privatnost." objavili je obitelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene