Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nova akcija policije

VIDEO Drama u Bratislavi: Dojava o bombi na mjestu krvavog pohoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovačka policija dobila je anonimnu dojavu o auto bombi.

Javnost je posebno uznemirilo što je bomba navodno postavljena u ulici na križanju kojim je jučer harao pomahnitali ubojica sedmero ljudi. Anonimna osoba jutros je obavijestila slovačku policiju i rekla kako je u ulici Oaul Horova Ves postavljena bomba, izvijestila je TV Noviny.sk. 'Situaciju smo shvatili ozbiljno i policija pretražuje područje na kojem se navodno nalazi bomba', rečeno je iz policije.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila

Prema najnovijim informacijama dojava se odnosi na plastični paket u kojem je predmet nalik kutiji za cipele i iz kojeg viri antena, a koji se nalazi pokraj desne gume škode fabije. Još se uvijek ne zna je li u paketu eksploziv ili nije.

>> VIDEO: Rekonstrukcija krvavog pohoda u Bratislavi

>> VIDEO Bratislava: U krvavom pohodu ubio sedmero pa presudio i sebi

Taj dio grada je blokiran, a policija je na teren dovezla i pse obučene za traženje minsko-eksplozivnih sredstava. Stigli su i vatrogasci.

Slovački mediji pišu o nevjerojatnoj podudarnosti da se bomba nalazi u ulici do one u kojoj se jučer odvijala drama, kada je pomahnitali muškarac ubio sedmero ljudi, a zatim izvršio samoubojstvo.

Inače, policija je potvrdila da je ubojica 48-godišnji Lubomir Harman.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene