Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slovačka u šoku

VIDEO: Rekonstrukcija krvavog pohoda u Bratislavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon masakra u Bratislavi, Slovačka je u šoku.

Rezultat jučerašnje tragedije u Bratislavi je osam mrtvih, petnaest ozlijeđenih od kojih je jedna osoba kritično, troje teško ozlijeđeno, a devet stabilno i izvan životne opasnosti. Tek jučer kasno poslijepodne donekle su postali jasni obrisi tragedije kakvu stanovnici glavnog grada Slovačke ne pamte.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača!

50-godišnji muškarac zaključao se u stan u ulici Paul Horova te tamo vatrenim oružjem poubijao šest članova romske obitelji. Nakon krvavog pohoda naoružani ubojica krenuo je prema obližnjoj autobusnoj stanici te tamo smaknuo još jednu ženu. Tada je već na mjesto događaja stigla policija, a pomahnitali napadač pucao je po ulici, okolnim balkonima i prozorima. Ozlijedio je 15 ljudi, uključujući i policajca. Tada je presudio i sebi.

Slovačka je dan nakon masakra u šoku. Još se ispituju motivi napadača, a mediji provode analize i rekonstrukcije događaja. Donosimo video rekonstrukciju krvavog pohoda u Bratislavi.

>> VIDEO Bratislava: U krvavom pohodu ubio sedmero pa presudio i sebi

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene