Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišao na posao

Tragedija: Otac zaboravio djevojčicu (3) u automobilu, ona preminula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je otac ostavio svoju trogodišnju djevojčicu u automobilu, a ona je ondje preminula. Temperatura je u autu bila i do 70 stupnjeva.

Otac (40) je vjerojatno svoju trogodišnju kćer Oliwiju vozio u vrtić, ali je na to zaboravio i odvezao se na posao, javlja Rado Poljska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima...

Kada se nakon osam sati vratio u auto, u njemu je vidio mrtvo dijete. Unatoč pokušajima oživljavanja, djevojčicu nije bilo moguće vratiti u život, potvrdila je glasnogovornica policije Aleksandra Nowara.

VIDEO Dječak u komi: Specijalci bacili granatu u dječji krevetić

Otac je pokušao doći do bolnice, ali prešao je samo 200 metara nazvao Hitnu. Ni liječnici djevojčici nisu uspjeli pomoći. Otac je potom nazvao policiju oko 15:30 sati, potvrdila je glasnogovornica.

Ovaj strašan događaj dogodio se u utorak poljskom gradu Rybnik, kada je u tom gradu bilo veoma vruće. Temperatura u automobilu se penjala i do 70 stupnjeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene