Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svojstvu svjedoka

Otac ubojice iz beogradske škole došao na sud. Njegov potez duboko povrijedio obitelji ubijene djece

Aktualno Galerija Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 1 Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Marina Ivelja, odvjetnica obitelji Kecmanović - 1 Marina Ivelja, odvjetnica obitelji Kecmanović - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Marina Ivelja, odvjetnica obitelji Kecmanović - 2 Galerija 1/4 >>
Otac učenika koji je u beogradskoj osnovnoj školi u svibnju 2023. počinio masakr pojavio se na suđenju u svojstvu svjedoka.

Vladimir Kecmanović, otac Koste, dječaka koji je počinio masakr u osnovnoj školi Vladislava Ribnikara u Beogradu, sjeo je u klupu za svjedoke.

Odbio je odgovoriti na pitanja zbog kojih se i nalazi u sudnici, odnosno za odgovornost roditelja, za zanemarivanje djeteta i njegova psihičkog stanja te za davanje veliko kalibarskog vatrenog oružja djetetu u ruke.

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Odvjetnik roditelja ubijene djece Ognjen Božović smatra da je tako pokazao nepoštovanje prema žrtvama.

"Jedini razlog njegova pojavljivanja u sudnici je davanje lažne sućut i izjava da su ga sprečavali 11 mjeseci da uputi sućut. Nitko obitelj Kecmanović nije sprečavao da sakrivaju i otuđuju imovinu poslije 3. svibnja, ali ih je netko sprečavao da upute pismo sućuti", istaknuo je odvjetnik obitelji ubijene djece Ognjen Božović. 

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Danku udarili automobilom Stručnjak za sigurnost za Dnevnik Nove TV: "Tijela još nema, slijedi mnogo mračniji dio istrage". Ukazao na još jednu stravičnu mogućnost

"Nitko nije mogao pretpostaviti da bi dijete takvog ponašanja, takvog uzrasta, takvog odgoja moglo napraviti to što je napravilo", smatra odvjetnica obitelji Kecmanović Marina Ivelja

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene