Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li isto napravio i dječaku?

Otac koji je sina ostavio u autu istraživao koliko životinji treba da umre u sličnim uvjetima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavljuju se nove informacije u slučaju smrti 2-godišnjeg dječaka iz Georgije u SAD-u koji je umro nakon što ga je otac ostavio u automobilu na vrućini.

Otac, 33-godišnji Justin Ross Harris, optužen je za ubojstvo sina Coopera, a istražitelji koji su zaplijenili njegovo računalo otkrili su da je prije smrti na internetu istraživao koliko je vremena potrebno da životinja umre na sličan način.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Cooper je u autu proveo oko sedam sati, a utvrđeno je da je umro od toplinskog udara. Isprva se vjerovalo da je Harris nenamjerno zaboravio sina u autu.

Tragedija: Otac zaboravio djevojčicu (3) u automobilu, ona preminula

No, šef policije John R. Houser rekao je kako je policija s vremenom počela vjerovati da je riječ o mnogo težem zločinu. Između ostalog je otkriveno da se Harris vratio u automobil nakon što je prvotno ondje ostavio sina i ponovno ga napustio. Međutim, policija naglašava da ne treba donositi neprovjerene zaključke.

'Iz poštenja prema svakome uključenom u ovaj emotivni slučaj tražim da ne donosite zaključke na temelju glasina i sumnji i pustite naš pravni sustav da radi kako je osmišljen', rekao je Houser. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene