Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ostavio pseću glavu pred djevojčinim vratima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnji mladić jučer je uhićen pod sumnjom da je odrezao glavu psu ljubimcu 17-godišnje djevojke i ostavio je pred njezinim vratima zapakiranu kao poklon.

Više od tri tjedna, Crystal Brown i njezina baka Shirley, živjele su u strahu. Vlasnica obezglavljenog psa nada se kako će sada prestati i njezine noćne more.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zarađuje 68.000 kn po epizodi Ovo je majmun koji živi poput kralja! Slika nije dostupna Završio Brownov forum u Dubrovniku 'Hrvatska je odlučna stvoriti klimu za ulagače'

"Mislim da ću sada mirnije spavati jer ću se osjećati sigurnije. Napokon ćemo moći bez bojazni hodati po čitavom naselju", rekla je Crystal.

Prije gotovo mjesec dana Crystal je bila shrvana kada je nestao njezin najbolji prijatelj Chevy, 4-godišnji mješanac australskog ovčara. 

Dva tjedna kasnije, poklon paket adresiran na Crystal, pojavio se pred vratima kuće u kojoj živi s bakom. Kada je otvorila paket, ostala je šokirana, jer je osim slatkiša, pronašla i vrećicu za smeće u kojoj je bila Chevyjeva glava. 

Policija je jučer uhitila 24-godišnjeg mladića koji živi samo nekoliko blokova dalje od Crystal, a kojeg je ona i poznavala. 

"On zaista nema nikoga. Nema prijatelja, pa mi ga je bilo žao i pokušala sam mu biti prijateljica", rekla je Crystal. 

Mladić je želio da mu 17-godišnjakinja postane djevojka, no ona je to odbila. Crystalina baka Shirley tvrdi kako je odmah pomislila da upravo on ima veze s ubojstvom psa. 

"Bojala sam se što bi još mogao učiniti. Stalno sam nastojala biti budna, za svaki slučaj ako netko pokuša ući u kuću.  Život nije baš mazio Crystal. Otac ju je napustio, a majka je imala problema s drogom. I sama je Crystal imala problema s drogom, a dijagnosticirana joj je i depresija te poremećaji u ponašanju. Taj pas joj je bio sve na svijetu, nikada nije bila toliko vezana za neku osobu", rekla je Crystalina baka. 

"Stalno razmišljam kakvi su mu bili posljednji trenuci. Chevy i ja smo puno toga prošli zajedno. On me je znao slušati", tužno je rekla Crystal.

Chevyjevo tijelo pronađeno je u parku, a mjesto zločina obradili su krim inspektori jer su smatrali da je Crystal možda u životnoj opasnosti. 

"Više sam se bojala za svog novog psića, nego za sebe", ispričala je Crystal.

Mladić je osumnjičen za  terorističke prijetnje, no najvjerojatnije će ga optužiti i za okrutnost prema životinjama. 

"Priznao je da je bio prisutan kada je psu odrezana glava", rekao je narednik Jim Gray. 

Policija istražuje je li još netko umiješan u zločin. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene