Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U centru Praga

Osam beskućnika poginulo u požaru napuštene zgrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru u Pragu smrtno je stradalo osmero ljudi.

Radi se o osam beskućnika koji su poginuli u požaru u noći s utorka na srijedu u požaru napuštene zgrade u središtu grada, izvijestila je glasnogovornica vatrogasaca Pavlina Adamcova.

Pročitajte i ovo David Kozak Novi detalji Češka policija pronašla oproštajno pismo ubojice iz Praga: U njemu priznao ubojstva oca i dvomjesečne bebe Ilustracija Beskućnici u Zagrebu Koliko ih ima, nitko pouzdano ne zna, no nisu svi zaboravili na njih: Iz Grada pozivaju da se jave za pomoć

Zgrada u kojoj je izbio požar nalazi se pored autobusnog kolodvora Prag-Florenc. Požar je svladan, a dvije osobe su spašene iz plamena. Identitet žrtava kao ni uzroci nesreće nisu još bili poznati u srijedu ujutro, kazala je Adamcova.

>> Danska: Nakon 30 sati ugašen požar na trajektu

'Radi se o napuštenoj dvokatnici', dodala je glasnogovornica. Požar su mogle izazvati upaljene svijeće u toj zgradi bez struje. U svladavanju požara korištena su 23 vatrogasna vozila. Autobusni kolodvor nije zahvaćen vatrom. U istoj četvrti nalazi se i Željeznički kolodvor kao i nekoliko luksuznih hotela. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene