Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljen preokret

Odvjetnici: Imamo dokaze koji će osloboditi Strauss-Kahna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnički tima bivšeg predsjednika Međunarodnog monetarnog fonda Dominiquea Straussa-Kahna izjavio je kako se nalazi u posjedu informacija koje će 'uvelike potkopati kredibilitet' sobarice koja ga je optužila za silovanje.

Odvjetnički tim koji zastupa Staussa-Kahna, William Taylor i Ben Brafman također su optužili policiju New Yorka za proslijeđivanje osjetljivih informacija o slučaju medijima i samim time doveli su u pitanje pravednost suđenja.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

Podsjećamo, Strauss-Kahn se nalazi u kućnom pritvoru u New Yorku i opovrgava se optužbe o silovanju te je nedavno podnio ostavku na mjesto predsjednika Međunarodnog monetarnog fonda poslije svog uhićenja. Suđenje je zakazano za 6. lipnja i ukoliko izgubi parnicu - prijeti mu 25 godina zatvora.

>>Strauss-Kahn sa smiješkom na licu premješten u luksuznu kuću

>>Lagarde najavila kandidaturu za MMF

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene