Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača

Odbjegli vlak u Indiji
Odbjegli vlak u Indiji Foto: Screenshot
Nakon što je teretni vlak prešao više od 70 kilometara bez strojovođe, indijske željeznice naredile su istragu.

Vlak bez vozača vozio je u nedjelju od Kathue u Jammuu i Kashmiru do okruga Hoshiarpur u Punjabu. Snimke na društvenim mrežama prikazuju vlak kako velikom brzinom juri pored nekoliko stanica. 

Željeznica kaže da je vlak zaustavljen i da nitko nije ozlijeđen. Incident se dogodio između 7:25 i 9 sati po lokalnom vremenu. Vlak od 53 vagona, koji je prevozio iverje, bio je na putu za Punjab iz Jammua kada se zaustavio u Kathui da bi se promijenila posada.

Dužnosnici kažu da se počeo kretati niz padinu na željezničkoj pruzi nakon što su strojovođa i njegov pomoćnik sišli. Vlak se kretao brzinom od gotovo 100 km/h i uspio je prijeći oko pet stanica prije nego što je zaustavljen, piše BBC.

Pročitajte i ovo Pekara Povukao potez Vlasnik pekarnice pronašao način da radi i nedjeljom: "Morali smo brzo nešto poduzeti”

Pročitajte i ovo Prosvjed u Sao Paulou Bijesni su VIDEO Tisuće nezadovoljne kaznenom istragom protiv bivšeg predsjednika: Sumnja se da je orkestrirao pokušaj državnog udara

Ubrzo nakon što su upozoreni na vlak u pokretu, dužnosnici su zatvorili željezničke prijelaze duž njegove putanje.

Vlak je zaustavljen nakon što je službenik željeznice postavio drvene blokove na tračnice kako bi ga zaustavio. Oni su pomogli smanjiti brzinu vlaka.

Dužnosnici su rekli da pokušavaju identificirati točan razlog kretanja vlaka nakon što se zaustavio u Kathui kako bi se izbjegli takvi incidenti u budućnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene