Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvava pariška noć

Pogledajte dramatičnu snimku obračuna policije i terorista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cheurfi je u veljači ponovo najavio da će pucati u policajce, ali je pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Karim Cheurfi, 39-godišnjak rođen u Francuskoj, ubijen je u četvrtak u središtu Pariza nakon što je usmrtio jednog policajca i ranio još troje ljudi pomoću kalašnjikova (dvoje policajaca i turisticu).

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Cheurfi se nalazio na popisu ekstremista, među ljudima koji su se vodili kao potencijalni teroristi, a 2003. godine je osuđen na 20 godina zatvora zbog zločina koje je počinio dvije godine ranije.

Naime, Cheufri je 2001. iz vatrenoga oružja ranio policajca izvan dužnosti i njegovog brata koji su pojurili za njim nakon što je ukarao automobil i izazvao sudar, pa ozlijedio još jednog policajca kojem je u pritvoru oteo pištolj i u njega ispalio tri metka.

Kazna mu je 2003. godine smanjena na 15 godina.

Ponovo je uhićen 23. veljače jer je ponovo najavio da će napasti ljude u uniformama, ali je u međuvremenu ipak pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene