Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kruži internetom

Objavljena snimka Donalda Trumpa kako na pozornici ''hvata'' misicu i ljubi je u usta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom kruži video snimka iz 2011. u kojoj republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump na pozornici pred gomilom ljudi govori da bivša misica Jennifer Hawkins ''nije baš pametna'', nakon čega je grli i ljubi.

Tijekom jednog od korporativnih govora koje je Trump držao u Sydneyju ispred veće publike, na pozornicu je pozvao bivšu Miss Universe Jennifer Hawkins. Publici je prvo objasnio da je bio ljut na nju jer je mislio da ga je odbila predstaviti na tom događaju, vidi se na snimci koju je objavio Huffington Post.

Pročitajte i ovo E Jean Carroll, Donald Trump Kriv za seksualno zlostavljanje Trump se žalio sudu protiv žene za koju tvrdi da ne zna tko je ona: ''Sramota'' E Jean Carroll, Donald Trump Oglasio se i on sam Trump je kriv: Porota odlučila da je seksualno zlostavljao spisateljicu i klevetao je

Pri tom je želio demonstrirati osvetu kao način uspjeha u biznisu. ''Htio sam doći na pozornicu i reći da je Jennifer lijepa djevojka izvana, ali da nije baš pametna. To ne bi bila istina, ali bih to rekao svejedno'', rekao je Trump nakon čega je nekoliko puta ponovio izraz koji u engleskom jeziku ima seksualne konotacije.

Trump je potom stavio ruku oko njezina struka i poljubio je, dok ga je ona odgurivala od sebe.

Ova snimka počela je kružiti internetom nekoliko tjedana nakon što su na račun Donalda Trumpa počele pljuštati optužbe o seksualnom zlostavljanju. Optužbe su se pojavile u javnosti kada je objavljena snimka na kojoj se čuje kako se Trump hvali da dira i ljubi žene bez njihova pristanka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene