Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen za ubijanje i mučenje

Nudio novac za stoku koju je zatim klao pa kupovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pančevačka policija uhitila je 31-godišnjeg Slavka R. zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo mučenja i ubijanja životinja.

Osumnjičeni Slavko u ožujku 2009. godine, u mjestu Idvor u Srbiji, pod izgovorom da kupuje stoku, ulazio je na seoska domaćinstva starijih ljudi te im nudio novac za otkup stoke za nižu cijenu od realne, piše Kurir. Kako se vlasnici ne bi složili s ponuđenom cijenom, vraćao bi se tijekom noći u ista domaćinstva i sjekirom ubijao stoku.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijenos bolesti Zapanjujuće istraživanje razbilo mitove o prijenosu virusa, proučili su 12 milijuna uzoraka Krave To nije to Kako pomicanje sata utječe na krave? "Svaka je dala manje mlijeka od uobičajenog"

Vraćao se na mjestio zločina

Sutradan bi se opet pojavljivao u istim domaćinstvima i nudio svoje usluge uklanjanja uginule stoke iz dvorišta, uz objašnjenje da će meso koristiti za prehranu pasa, za što je tražio 50 eura. Uginulu stoku osumnjičeni je dovozio do svoje kuće, gdje je u improviziranoj klaonici meso obrađivao i kasnije prodavao.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene