Tema: Stoka

Klaonica (Foto: Gulive/Thinkstock) U pet klaonica u Hrvatskoj Inspekcije zaplijenile i uništile više od dvije tone sumnjivog mesa

U Krapinskoj, Zagrebačkoj i Šibensko-kninskoj županiji provedeni su nadzori prerade mesa. Otkivene su brojne nepravilnosti, nakon čega je uništeno više od dvije tone mesa.

Plutajuća goveda (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sivo tržište Kupci oprez: Pripazite da vam na tanjur ne dopluta - 'plutajuće govedo'!

Svake godine proda se na stotine tisuća goveda, no dio njih nikada ne stigne na prijavljenu farmu ili u klaonicu. Goveda koja prema Jedinstvenom registru nisu stigla na odredišta na koja su krenula, vode se kao tzv. 'plutajuća' goveda, a samo prošle godine bilo ih je oko 5.000.

Stranica: 7 |  1 2 3 4 5 6 7 > >>
Stranica: 7 |  1 2 3 4 5 6 7 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se