Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođeno živo i zdravo

Bebu ostavljenu na livadi rastrgali psi lutalice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu poslovne zgrade niške tvrtke, na putu prema srbijanskom selu Gnjilan, jučer su pronađeni ostaci novorođene bebe koji su rastrgali psi lutalice.

Branimir Jovanović, istražnu sudac Višeg suda u Pirotu kaže kako je stravičan slučaj prijavio radnik tvrtke u čijem su dvorištu pronađeni ostaci bebe, piše Press. 'Tijelo novorođenčeta pronađeno je na travnjaku, bez ruku i nogu. Obdukcija je pokazala da je beba rođena živa i zdrava', rekao je sudac Jovanović i dodao kako spol djeteta nije mogao biti utvrđen.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Izvor Pressa kaže da je majka najvjerojatnije svoje tek rođeno dijete ostavila na travnjaku gdje su ga rastrgali psi lutalice. 'Radnik tvrtke bio je šokiran prizorom. Policiji je rekao kako je vidio nešto neobično kada jee dolazi na posao. Kada je došao do travnjaka, samo što se nije onesvijestio. Vidio je dijelove tijela bebe razabacane po dvorištu', kaže sugovornik Pressa. Pokrenuta je istraga kako bi se putem DNK novorođenčeta utvrdio identitet majke.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene