Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zrakoplov u plamenu

NOVI VIDEO Prvi trenuci šoka i panike nakon pada MH17

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek se nakon ove snimke vidi koliko je blizu naseljenom mjestu pao let MH17.

Četiri mjeseca nakon pada Boeinga 777 Malaysia Airlinesa MH17 pojavila se nova snimka prvih trenutaka kaosa nakon pada. Ona dokazuje i kako je avion pao puno bliže naseljenom području no što se to isprva mislilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Radi se o amaterskoj snimci koja je uhvatila trenutke panike lokalnog stanovništva dok su nedaleko njih gorjeli dijelovi srušenog zrakoplova.

VIDEO i FOTO Ruski odgovor Zapadu: Dokaz da su MH17 srušili Ukrajinci?!

Konačan razlog pada spomenutog zrakoplova i dalje ostaje predmetom diplomatskih razmirica. Ukrajina i Zapad uvjerene su kako su ga projektilima srušili proruski separatisti. Dok Rusija tvrdi da je krivac za pad ukrajinsko ratno zrakoplovstvo.

MH17 je pao 17. srpnja ove godine. Svih 298 putnika i članova posade na letu iz Amsterdama za Kuala Lumpur je poginulo. Dijelovi njihovih tijela, kao i spaljeni dijelovi zrakoplova pronađeni su razasuti u opsegu od 20 kvadratnih kilometara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene