Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osnivanje komunističke partije?

Novi Sad: Grad preplavili plakati s Titovim likom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novom Sadu osvanuli su plakati s Titovim likom.

Za to je zaslužan Inicijativni odbor za osnivanje komunističke partije. 'Dok smo bili drugovi, živjeli smo kao gospoda. Sad smo gospoda, a kako živimo?' piše na pakatima, prenosi Mondo. Stevo Jukić, potpredsjednik spomenute partije, kaže da su plakati s Titom poruka sadašnjm valstima u Srbiji. On kaže da je ovo vrijeme pravo mučenje sa životom većini građana Srbije.

Pročitajte i ovo Izložba plakata Borisa Bućana - 4 Boris Bućan Preminuo jedan od najistaknutijih hrvatskih likovnih umjetnika: Njegovi plakati poznati su u čitavom svijetu Tomislav Karamarko TU SU VEĆ 30 GODINA Karamarka uznemirio "Tito" u Zagrebu: "Opet… Kontaminirana zona ukrašena je instalacijama Tomaševićevih kanti za smeće"

'Živimo u stalnom strahu koju nam je to novu nedaću smislila vlast. Zato i osnivamo Komunističku partiju koja će se boriti za socijalnu pravdu, besplatnu zdravstvenu zaštitu za sve građane, kao i besplatno obrazovanje za našu decu i omladinu,' rekao je Jukić novinarima u Novom Sadu. Da bi se partija registrirala kao stranka u Registru političkih stranaka Srbije potrepno je prikupiti 20.000 potpisa. Čini se da im to neće biti problem jer su do sada već prikupili 15.000 potpisa podrške, a na čelu nove partije je Titov unuk, Joška Broz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene