Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za nestalim Boeingom 777

Nove satelitske snimke: Uočeno čak 122 sumnjivih predmeta u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za nestalim malezijskim zrakoplovom se nastavlja. Nove satelitske snimke pokazale su čak 122 sumnjiva predmeda na području pretrage.

10:59 Područje potrage podijeljeno je na dva područja - istočno i zapadno. Hishammuddin je naglasio kako postoje četiri odvojena traga satelitskih snimki iz Australije, Francuske i kine, koji prikazuju moguće ostatke malezijskog zrakoplova. Glavni zadatak, istaknuo je, jest utvrditi jesu li to i ostaci nestalog Boeinga 777.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Slika nije dostupna Crna obljetnica Misterij i godinu dana od nestanka: 'Bol obitelji ne može se opisati, još teže podnijeti'

10: 50 Satelitske snimke koje su pokazale te ostatke napravljene su 23. ožujka, odnosno prije tri dana.

10:45 Hishammuddin je dodao kako su objekti locirani na 2.557 kilometara od Pertha u Australiji te da se ne zna pripada li koji od njih nestalom malezijskom zrakoplovu.

Pokazuju isti zrakoplov na tri mjesta: Iluzije satelitskih snimaka

10:39 Malezijski ministar transporta Hishammuddin Hussein izvjestio je medije na novoj konferenciji za novinare kako su nove satelitske snimke pokazale čak 122 objekta na području potrage u južnom Indijskom oceanu. Jedan od tih objekata dug je 23 metra, prenosi BBC.

Malezijske vlasti i danas izvještavaju o rezultatima potrage za nestalim Boeingom 777.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene