Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Njemačkoj

U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija istražuje ubojstvo 64-godišnjeg liječnika. Za zločin sumnjiče 40-godišnjaka kojeg su zatekli u krugu klinike oblivenog krvlju.

Vjerojatno mentalno nestabilan muškarac navodno je ubio liječnika u prostorijama psihijatrijske klinike u Gornjoj Bavarskoj. Osumnjičenog 40-godišnjaka policija je uhitila nakon zločina u ponedjeljak navečer. Bio je obliven krvlju i nalazio se u krugu bolnice, objavila je policija, a prenosi Süddeutsche Zeitung. Muškarcu su oduzeli kuhinjski nož, za koji se sumnja da je oružje kojim je počinio ubojstvo.

Trenutačno se utvrđuje jesu li se navodni počinitelj i 64-godišnja žrtva poznavali. Liječnik je bio zaposlen u klinici u Wasserburg am Innu, na kojem odjelu, njemačka policija nije navela.

Pročitajte i ovo Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti"

Državno odvjetništvo i kriminalistička policija istražuju 40-godišnjaka zbog ubojstva. Osumnjičenik je prvo odveden na pregled u specijalističku forenzičku kliniku u okrugu München kako bi se utvrdilo ima li možda psihičkih poteškoća. Zasad nije poznato je li muškarac bio pacijent Klinike za psihijatriju, psihoterapiju, psihosomatsku medicinu, gerijatriju i neurologiju.

Klinika najprije nije željela komentirati incident koji se dogodio u njezinim prostorijama. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić iz minute u minutu Obustavljena potraga, majka ubojice prišla policajcima, a rođaci pristižu u njihovu kuću. Inspektori razgovarali s prijateljem ubojice

Pročitajte i ovo Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

Svjedok je obavijestio policajce o ranjenom muškarcu nešto poslije 18 sati. Policajci su zapravo bili u krugu klinike zbog drugog slučaja. Hitna pomoć zbrinula je ozlijeđenog doktora, no on je ubrzo preminuo.

Osumnjičenik je bez otpora uhićen nedaleko od mjesta zločina, u krugu bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene