Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontrole na granicama

Nestao 13-godišnjak - Sumnja se na otmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko podne je u policijsku stanicu u Beloj Crkvi stigla informacija da je dječak otet.

Policija u Srbiji traga za vozilom tamne boje u kojem se navodno nalazi dječak iz Banatske Subotice za kojeg se sumnja da je otet, piše B92. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je fotografiju dječaka i pozvalo građane da ako imaju informacije o njemu da se jave.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Prema neslužbenim saznanjima portala B92, 13-godišnjak se nalazi u automobilu tamne boje, a policija je blokirala okolne puteve i pojačala nadzor na granicama.

VIDEO Odšetao s djecom pred očima njihovih užasnutih roditelja

Oko podne je u policijsku stanicu u Beloj Crkvi stigla informacija da je dječak otet. O tome je obaviještena policija u Pančevu i poduzete su sve mjere opreza. Policija zaustavlja i pretresa sva vozila.

 

NESTAO dana 13 06 2015 oko podne! Stefan Ilic 12 godina iz Banatske Subotice. Molim sve koji ga vide da jave na broj 0628389508 Delite molim vas!

Posted by Violetta Viki Zeneli on 13. lipanj 2015

Srbijanski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da policija radi na slučaju prijave nestanka trinaestogodišnjeg dječaka.

Prijetili mu i u bolnici: Mladića (17) tukli, tjerali na oralni seks i urinirali po njemu

"Imamo neke informacije i Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju, i očekujem da ćemo večeras imati više informacija", rekao je Stefanović. Dodao je da zbog trajanja istrage ne može dati više informacija jer su idući sati najnačajniji za potragu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene