Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podatak koji nije na ponos

NBC: Hrvatski diplomati prednjače u neplaćanju prometnih kazni među zemljama regije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski diplomati u SAD-u prednjače po broju neplaćenih kazni za prometne prekršaje u odnosu na druge zemlje jugoistočne Europe, piše portal Croatia Week pozivajući se na izvješće NBC-a.

'Hrvatska predvodi balkanske zemlje s 18 neplaćenih kazni za prometne prekršaje u iznosu od 1.692 dolara. Slovenija tek nešto malo zaostaje i duguje 1.055 dolara za 12 prometnih prekršaja, dok je Makedonija nanizala 10 kazni (940) dolara, a BiH sedam kazni i duguje 570 dolara', stoji u izvješću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkriven uzrok Jaka detonacija odjeknula Washingtonom i izazvala paniku, uskoro je objavljeno o čemu se radi Burza - 3 VREMENA JE MALO Wall Street pao: Još uvijek nema dogovora o najvišoj granici duga SAD-a

>> Američki diplomati pod istragom zbog korištenja seksualnih usluga

Diplomati iz Srbije i Crne Gore su, međutim, vrlo uzorni po tom pitanju i ne duguju ni centa za kazne koje se odnose na prometne prekršaje, poput nepropisnog parkiranja, brze vožnje ili prolaska kroz crveno svijetlo.

Prema popisu vlasti u Washingtonu D.C., glavni rekorder u dugovanju je Kamerun s 317 neplaćenih kazni u iznosu od 25.000 dolara. Slijedi Mauritanija sa 174 kazne i 17.797 dolara te Nigerija s 87 kazni (11.865 dolara). (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene